Зображення для новини Макс Кідрук скликає друзів на черговий Grand Finale літературного туру підтримки нових книг

Макс Кідрук скликає друзів на черговий Grand Finale літературного туру підтримки нових книг

18.02.2019

Фінальна зустріч із прихильниками молодого письменника – мандрівника Максима Кідрука, в рамках Всеукраїнського туру #101містоДНБ, відбудеться 20 лютого, о 19:00, в Admirall Hall в Києві і стане завершальним етапом знайомства з його романом – «Де немає Бога», який нещодавно побачив світ.

Втім, як зазначається в анонсі події, GrandFinale – це буде не лише дискусія про новий літературний твір, у якому автор намагається збагнути – що змушує людину лишатися собою, коли вона опиняється за межею моралі, у місці, де нема Бога. Насамперед – це буде його розповідь про другу велику подорож Україною, про труднощі, зради і перемоги, які довелося пережити під час поїздки, а також – про роздуми і набутий новий життєвий досвід, якими Макс охоче поділиться зі своїми справжніми прихильниками.

Багато цікавої інформації під час презентації прозвучить і для представників видавничої галузі. Виявляється, під час турів автор провів деякі дослідження щодо читацької аудиторії і за кількістю відвідувачів презентацій з’ясував у яких населених пунктах більше цікавляться літературою і навіть готові за це платити.

Та, мабуть найбільшою сенсацією цієї презентації стане анонс планів на 2019 рік, що мав би зацікавити авторів – початківців. Адже у планах Макса Кідрука – разом із мистецьким об’єднанням «Стендаль» гучно представити українським письменникам нового автора. З цього приводу сам Макс зазначає, що «Такого ще ніхто не робив. Принаймні точно не в таких масштабах.»

  • #Кідрук Максим
  • #подія
  • #тур

Коментарі

Коментарі відсутні...

Залишити коментар