Зображення для новини Масштабна екранізація роману Василя Шкляра «Чорний ворон»

Масштабна екранізація роману Василя Шкляра «Чорний ворон»

27.10.2018

Компанія «ТЕТ Продакшн» під режисурою Тараса Ткаченка у 2016 році розпочала зйомки кінострічки «Залишенець. Чорний ворон». Стрічку зніматимуть за мотивами виданої в 2009 році однойменної книги Василя Шкляра. Сам письменник не приймає участь у виробничому процесі.

Проект фільму – один з переможців конкурсу, влаштованого Державним агентством з питань кіно і в якості нагороди він вже встиг отримати від держави підтримку у розмірі більше ніж 5 мільйонів гривень. Це приблизно чверть від вартості фільму.

Режисер також зазначив, що незважаючи на очевидні розбіжності між сюжетами книги і фільму, ідеологічна основа у робіт буде спільною. Це буде історія, розказана людиною, перед очима якої палає війна.

Крім того, Ткаченко пообіцяв глядачам, що в картині вони зможуть побачити багато відомих історичних місць. У стрічці також будуть сцени масштабних боїв, які зніматимуться з допомогою професійних каскадерів.

Навесні 2018 було змінено режисера кінокартини – ним став Тарасов Ткаченко, а компанія-виробник змінилася на «1+1 Продакшн». Фільм має вийти наприкінці 2018 року.

  • #екранізація
  • #Шкляр Василь

Коментарі

Коментарі відсутні...

Залишити коментар