Додати до Лібрук

Грегірчак Наталія Миколаївна (Ната)

Доцент кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій, декан факультету біотехнології та екологічного контролю

Твори

  • Іммобілізовані ферменти і клітини в біотехнології

    2015 р.
    навчальна література
    Наведено перспективи використання іммобілізованих біологічно активних речовин і клітин в біотехнології та інших галузях промисловості. Викладено особливості одержання іммобілізованих ферментів і клітин, критерії оцінювання ефективності способів іммобілізації для порівняння їх варіантів. Охарактеризовано шляхи вдосконалення мікробних біотехнологій з використанням іммобілізованих ферментів і клітин у технологічних процесах тощо.
  • Мікробіологія харчових виробництв. Лабораторний практикум

    2009 р.
    навчальна література
    У посібнику викладено методи мікроскопування, підготовки та стерилізації поживних середовищ, морфологічні та культуральні особливості різних груп мікроорганізмів, способи виділення чистих культур мікроорганізмів, їх кількісний облік, розглянуто методи визначення безпеки харчових продуктів за мікробіологічними показниками.
    Наведені у виданні завдання спрямовані на набуття студентами навичок самостійної роботи в мікробіологічній лабораторії для аналізу якості харчових продуктів, визначення виду мікроорганізмів, виділення їх із харчових продуктів і навколишнього середовища, а також вивчення факторів впливу довкілля на розвиток мікроорганізмів.
    Для студентів технологів харчових виробництв, магістрів, аспірантів, працівників лабораторій харчових підприємств та переробної галузі.

Коментарі. Рецензії. Відгуки